Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Λέσβου


Αντιγραφή από Δελτίο Τύπου 28-7-2010

Ανακοινώνεται ότι ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου του Αμπού Ντάμπι Γεώργιος Τιμολέων Παλαιολόγος έχει αναλάβει να εκπονήσει το πρόγραμμα Ανάπτυξης της Λέσβου για τον συνδυασμό του Άρη Χατζηκομνηνού. Η εισήγηση του προγράμματος θα εκτεθεί σε ηλεκτρονική Διαβούλευση στο λεσβιακό κοινό σε αυτό το blog στις αρχές Αυγούστου. Μετά την διαβούλευση και αφού ενσωματωθεί το πολιτικό πλαίσιο, υιοθετηθεί και εγκριθεί από τον συνδυασμό θα δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
Ο Δρ. Γεώργιος Τιμ. Παλαιολόγος είναι διδάσκων στην Διοίκηση και Διεθνείς Επιχειρήσεις σε γνωστά πανεπιστήμια της Αγγλίας, της Νότιας Κορέας, των Εμιράτων και του Χονγκ Κονγκ, και έχει διατελέσει και διδάσκων στο Deree College στην Ελλάδα. Επίσης είναι μέλος ερευνητικού προγράμματος για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο περίφημο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Wharton School of Pensylvania. Έχει εργαστεί στην ΕΟΚ και στο ΝΑΤΟ και ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον Αντώνη Σαμαρά(ΠΟΛΑΝ).

Τις προσεχείς μέρες εφόσον εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από τις Ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Λέσβου εκπροσωπώντας την Πέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: