Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Περιοδία Άρη σε Θερμή(24/10/2010)

Στους Πύργους Θερμής, στην Πηγή, στην Κώμη, στα Μιστεγνά, και στις Νέες Κυδωνίες περιόδευσε χθες 24/10/2010 ο Άρης Χατζηκομνηνός συνοδευόμενος από πλήθος υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της περιοχής, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για τις θέσεις, τις απόψεις και τους στόχους της Επόμενης Μέρας για το νέο Δήμο Λέσβου. Η περιοδεία του συνδυασμού μας κατέληξε στην Θερμή, όπου ο Άρης Χατζηκομνηνός πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία.
Ο επικεφαλής της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ δήλωσε για άλλη μια φορά πως πρέπει επιτέλους να πάψουμε να περιμένουμε από τους άλλους να μας βοηθήσουνε να αναπτυχθούμε, να πάψουμε να χρεώνουμε σε άλλους τα δεινά του τόπου μας. Οι ενεργοί πολίτες πρέπει όλοι να αναλάβουμε το ποσοστό της ευθύνης που μας αναλογεί και μόνοι μας να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν την όψη του νησιού μας και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη -τόνισε ο κ. Χατζηκομνηνός- να ενεργοποιηθούν ιδιώτες και σε σύμπραξη με το δημόσιο ή αν θέλετε με το δημοτικό φορέα να αξιοποιήσουν την γεωθερμία που υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό σε ολόκληρη την Λεσβιακή επικράτεια και βέβαια και στην Θερμή.
Επίσης ο επικεφαλής της παράταξης επεσήμανε την άμεση ανάγκη να κατασκευαστεί βιολογικός καθαρισμός στη Λουτρόπολη Θερμής. Είναι αδύνατον εν έτη 2010, μια τόσο όμορφη περιοχή με τόσες προοπτικές να μην έχει βιολογικό και τα λύματα να καταλήγουν στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: