Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες - Μήθυμνα (27/10/2010)

Περιοδεία στην Συκαμιά, στην Σκάλα Συκαμιάς, στον Λεπέτυμνο, στην Άργενο, στον Βαφειό, και στη Μήθυμνα πραγματοποίησε χθες ο αυτοδιοικητικός μας συνδυασμός παρουσία του Άρη Χατζηκομνηνού και πλήθους υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της περιοχής, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για τις θέσεις, τις απόψεις και τους στόχους της Επόμενης Μέρας για το νέο Δήμο Λέσβου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος μετά την περιοδεία στη Μήθυμνα, πραγματοποίησε κεντρική ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο.
Παρόλα αυτά ο Άρης Χατζηκομνηνός δεν πραγματοποίησε απλώς ομιλία, προτίμησε να συζητήσει με τους κατοίκους όπου και εντόπισε τα ζητήματα που τους απασχολούν. Σε συνεργασία με τους υποψηφίους της περιοχής, ανακοίνωσε το πρόγραμμα που καταρτίστηκε για την ευρύτερη περιοχή της Μήθυμνας, ενώ δήλωσε πως αποτελεί δέσμευση για την Επόμενη Μέρα να μην αλλάξει η μέχρι σήμερα σημαντική πορεία του Δήμου σε έργα, σε τουριστικές υποδομές, και σε ποιότητα ζωής, αντίθετα δε, θα συνδράμει σημαντικά και θα ενισχύσει με κάθε τρόπο την προσπάθεια των ιθυνόντων που θα προκύψουν την 14η Νοεμβρίου, για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη.
Πρέπει οι πολίτες να εκλέξουν τους άξιους – συνέχισε ο κ. Χατζηκομνηνός- αν θέλουμε να έχουμε ελπίδα και όραμα για μια καλύτερη ζωή.
Πρέπει οπωσδήποτε να αναπλαστεί το λιμάνι της Μήθυμνας ώστε να γίνει η δεύτερη πύλη εισόδου του νησιού. Αυτό θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ζωή στο Βόρειο τμήμα, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα δώσει περαιτέρω ανάπτυξη αλλά και σημαντική βελτίωση στο Τουριστικό προϊόν.

Από το Γραφείο Τύπου της Επόμενης Μέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: