Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, στο πλαίσιο της Δημοκρατικής, Άρτιας και Σωστής ενημέρωσης των πολιτών της Λέσβου σας καλεί εάν ασφαλώς το επιθυμείτε σε συζήτηση στα τηλεοπτικά κανάλια του νησιού σε ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστεί σε συνεργασία με τα ΜΜΕ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Πιστεύουμε ακράδαντα, πως η εποχή των «μπαλκονιών», έχει περάσει ανεπιστρεπτί και θεωρούμε πως όλοι οι υποψήφιοι για το Δήμο Λέσβου έχουν την ίδια με εμάς πεποίθηση.

Αυτός είναι και ο λόγος που σας καλούμε να συζητήσουμε δημόσια, προκειμένου οι πολίτες της Λέσβου να ενημερωθούν για τις προτάσεις και τον προγραμματισμό μας και να εξάγουν τα συμπεράσματά τους σε σχέση με τις προοπτικές που όλοι μαζί θα τους δώσουμε για τον Δήμο Λέσβου, γι αυτούς και τα παιδιά τους.

Πρέπει όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Λέσβου να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν και τις αντιπαραθέσεις και να συνθέσουν δημιουργικά τόσο τα τραπέζια συζητήσεων των εκπομπών, όσο και το «αυριανό» δημοτικό συμβούλιο Λέσβου που θα προκύψει από τις εκλογές, ανεξαρτήτως νικητή και ηττημένου, για το καλό του τόπου και των πολιτών.


Από το Γραφείο Τύπου της Επόμενης Μέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: