Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Παναγιώτης Τσακύρης με τον Άρη;(EMΠΡΟΣ-7/10/2010)

Στις δέκα μέρες που απομένουν για την κατάθεση των συνδυασμών στο πρωτοδικείο, κορυφώνονται οι διαδικασίες συγκρότησης των δημοτικών και περιφερειακών ψηφοδελτίων, με διαρκείς επαφές των επικεφαλής σε ολόκληρο το νησί. Ταυτόχρονα, όμως, έχουν ξεκινήσει και οι περιοδείες των υποψηφίων και μάλιστα με αρκετά κάθε μέρα κλιμάκια, που κατευθύνονται σε διαφορετικές περιοχές.

Σε ό,τι αφορά στην οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων, απ’ το «στρατόπεδο» του υποψήφιου δημάρχου Λέσβου Άρη Χατζηκομνηνού υπάρχει η είδηση πως στον κατάλογο με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους έχει προστεθεί και ο διατελέσας δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Παναγιώτης Τσακύρης. Ο κ. Τσακύρης, που για αρκετά χρόνια ως υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών ηγήθηκε της Οικονομικής Επιθεώρησης Βορείου Αιγαίου, έχει υποβάλει αίτημα συνταξιοδότησης και φέρεται να έχει «κλείσει» τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Επόμενης Μέρας».

Περιοδείες
Προχθές το απόγευμα, κλιμάκιο του συνδυασμού περιόδευσε στην περιοχή του Μανταμάδου, ενώ δεύτερο κλιμάκιο με τη συμμετοχή υποψήφιων δημοτικών συμβούλων επισκέφτηκε το Μόλυβο, την Πέτρα, την Άναξο και το Σκουτάρο.
Τέλος, τρίτο πολυμελές κλιμάκιο με επικεφαλής τον κ. Χατζηκομνηνό περιόδευσε σε Βατούσα και Άντισσα. Ανάλογες επισκέψεις αναμενόταν να πραγματοποιηθούν και χθες το απόγευμα από στελέχη του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: