Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία Πάμφιλλα-Παναγιούδα(31/10/2010)



Στα χωριά της Μυτιλήνης περιόδευσε χθες το απόγευμα ο αυτοδιοικητικός μας συνδυασμός παρουσία του Άρη Χατζηκομνηνού, υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και βέβαια της νεολαίας μας με την βοήθεια των οποίων μοιράστηκε έντυπο υλικό με το πρόγραμμα και τις θέσεις μας για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο.
Η Επόμενη Μέρα, ξεκίνησε την περιοδεία της από την Παναγιούδα, συνέχισε στα Πάμφιλα και στον Αφάλωνα, και κατέληξε στη Μόρια όπου ο Άρης Χατζηκομνηνός πραγματοποίησε ομιλία, αλλά και διάλογο με τον κόσμο. Μίλησε συγκεκριμένα, για το έργο που είχε πραγματοποιηθεί στη Μόρια αλλά και στα υπόλοιπα χωριά της περιοχής επί ημερών της Επόμενης Μέρας ως δημοτική αρχή του Δήμου Μυτιλήνης με τις μελέτες – χρηματοδότησεις και δημοπρατήσεις των Βιολογικών Καθαρισμών της περιοχής και άλλων μικροέργων, καθώς και την προσφορά του ως Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, όταν ανακαινίστηκε πλήρως και εκσυγχρονίστηκε το Ιατρείο Μόριας και των γύρω περιοχών διαθέτοντας μάλιστα καθημερινά γιατρό.
Από όποιο μετερίζι και αν μετέχω στα κοινά” – τόνισε ο κ. Χατζηκομνηνός- “πάντα θα προσφέρω στον τόπο μου και το έχω αποδείξει τα τελευταία 8 χρόνια, τόσο ως δημοτική αρχή, όσο και ως μείζονα αντιπολίτευση, αλλά και ως διοίκηση του Νοσοκομείου. Τα χωριά μας αποτελούν τον πλούτο και τον πολιτισμό του νησιού – συνέχισε ο κ. Χατζηκομνηνός- πρέπει να δώσουμε και θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα την τετραετία που έρχεται τόσο στα έργα που πρέπει να γίνουν, όσο και στην καθημερινότητα των πολιτών που διαβιούν στα χωριά μας, αλλά και στην ανάπτυξή τους, ώστε οι νέοι και οι νέες μας να μπορούν να βρουν πιο εύκολα δουλειά, και να συνεχίσουν να μένουν στον τόπο τους, να φτιάχνουν οικογένεια και να μην χρειαστεί να ξενιτεύονται και να ερημώνει ο τόπος. Πως θα γίνει πράξη αυτό; Με την αξιοποίηση στο 100% της περιουσίας του νέου Δήμου και των πλουτοπαραγωγικών πηγών που σε αφθονία έχει προικίσει ο Θεός το νησί μας. Αιολική ενέργεια, θερμαλισμός (13 ιαματικές πηγές), ήλιος και θάλασσα, ελιά, αλιεία, γαλακτοκομικά προϊόντα, πολιτισμός και τόσα άλλα. Αν λοιπόν αξιοποιήσουμε όλα αυτά, παράλληλα με την ορθή και συνετή διαχείριση των πόρων του νέου Δήμου Λέσβου σε μια άσχημη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα μας, είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε.”   
Ο κ. Χατζηκομνηνός, ολοκληρώνοντας την ομιλία του επεσήμανε πως αυτές οι εκλογές είναι ίσως οι σημαντικότερες των τελευταίων 20 χρόνων για το νησί μας και πρέπει οι συμπολίτες μας να εκλέξουν τους άξιους. Η ψήφος πρέπει να είναι ψήφος ευθύνης για τον τόπο και όχι ψήφος διαμαρτυρίας γιατί αν γίνει διαφορετικά τότε όλοι θα φέρουμε την ευθύνη άλλων τεσσάρων χαμένων χρόνων για τον τόπο μας.  
         
                         Από το Γραφείο Τύπου της Επόμενης Μέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: