Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τρομοκρατείστε τους Τρομοκράτες!



ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο Δημοσίευμα του Lesvosnews.net

Αγαπητό lesvosnews.net,

Γιατί σας ενοχλεί η Αυριανή? και γιατί δεν γράφετε ότι οι σελίδες που έχουν αποτυπωθεί είναι 4 και όλες αναφέρουν το ίδιο θέμα. Μεταξύ αυτών η Ελευθεροτυπία, και η Αυριανή προφανώς προσκείμενες στο ΠΑΣΟΚ,  ο Αδέσμευτος Τύπος και η Επικαιρότητα προσκείμενες στην ΝΔ.(στην συνέχεια παραθέτουμε άλλα 8 πρωτοσέλιδα, αλλά εσείς αναφέρεστε επιλεκτικά σε ένα μόνο)

Εξάλλου και σε όλα τα site προβάλετε το πρωτοσέλιδο της Αυριανής μέσω του προβολέα πρωτοσέλιδων Frontpages.gr.

Το μήνυμα είναι σαφές προς όλους τους πολίτες. είτε υποστηρίζουν τον Άρη είτε κάποιον άλλο συνδυασμό και είναι ενάντια στο Μνημόνιο(όπως εμείς εξαρχής δηλώσαμε).

Ήρθε η ώρα να δώσουμε την ανάλογη απάντηση σε αυτούς που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία μας στους υπαλλήλους του ΔΝΤ και έφεραν την Ελλάδα σε αυτήν την κατάντια και στον Πρωθυπουργό που απειλεί με εκλογές και με περαιώσεις.

Οι εκλογές αυτές έχουν δύο αποδέκτες το κατεστημένο της πλουτοκρατίας που μαζί με τους τραπεζίτες έχουν συμβάλλει στην δημιουργία ενός θρυμματισμένου κόσμου(βλέπε Πολιτικό Πλαίσιο του συνδυασμού ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, http://arisxatzikomninos.blogspot.com/p/blog-page_15.html) και στους τοπικούς άρχοντες που με τις αγκυλώσεις και τις παραλείψεις τους δεν δημιούργησαν ένα υγιές κοινωνικό περιβάλλον για τους συμπολίτες μας. Αντιθέτως έχουν δημιουργήσει κύμα φυγής των νέων και των υγειών επιχειρηματικών δράσεων.

Διαβάζοντας τα προγράμματα των συνυποψηφίων, παρατηρώ επίσης ότι όλοι ανεξαιρέτως υποθέτουν ότι θα επιτύχουν πιο σημαντική απορρόφηση κονδυλίων των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και περισσότερο νοικοκύρεμα. Ουδείς όμως δεσμεύετε να δημιουργήσει νέο πλούτο έξω από το κρατικό πλαίσιο, και αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά του συνδυασμού μας. Όποιος περιμένει να 'βρέξει' χρήματα από το κράτος, προφανώς δεν έχει πολλές ελπίδες να αλλάξει την φθίνουσα πορεία αυτού του τόπου, και το πιο πιθανό είναι ότι υπό το πρίσμα του κοινωνικό βάρους και την ανέχεια, θα αυξήσει τα δημοτικά τέλη για να ανταποκριθεί σε πληρωμές και δανειακές υποχρεώσεις.

Τέλος μου δημιουργεί εντύπωση συνδυασμός που ουσιαστικά αναφέρεται σε συν-διαχείριση -χωρίς να το διευκρινίζει- με κάποιους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου(μετά τις εκλογές βέβαια). Εάν θέλανε να συμβάλουν στην πρόοδο του νησιού ας δήλωναν τις προθέσεις τους εξ αρχής και ας έθεταν εαυτούς στην εκλογική διαδικασία. Ελπίζω να μην ζητάει Λευκή επιταγή από τους πολίτες...ο συγκεκριμένος υποψήφιος.

Για όλους αυτούς τους λόγους την Κυριακή ήρθε η ώρα να γίνει πράξη η περίφημη φράση του γέρου της Δημοκρατίας, του Γεωργίου Παπανδρέου, Τρομοκρατείστε τους Τρομοκράτες!

Φιλικά

Γεώργιος Τιμ. Παλαιολόγος

Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης, Διεθνών & Τουριστικών Επιχειρήσεων,
Πανεπιστήμια Λίβερπουλ(Αγγλία) , Ινστιτούτο Τεχνολόγίας(Αμπου Ντάμπι) και Χανκουκ(Νότια Κορέα) και Ερευνητικού Συνεργάτη για τις Οικογενειακές Επιχειρήσεις, Πανεπιστήμιο WHARTON(ΗΠΑ)
Δείτε ξανά και το πρωτοσέλιδο που τους ενόχλησε... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: