Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«Ανακάλυψα τους εχθρούς μου»(EΜΠΡΟΣ-15/11/2010)

«Παρών» δήλωσε για την επόμενη μέρα στο Δήμο Λέσβου ο Άρης Χατζηκομνηνός, έξω από το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Σαπφούς, έχοντας στο πλευρό του συνεργάτες και υποστηρικτές του συνδυασμού. Ο κ. Χατζηκομνηνός, σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, έκανε λόγο όμως και για «φίλους που αποδείχθηκαν εχθροί», προκαλώντας ποικίλα σχόλια και ερμηνείες στους κόλπους τής Ν.Δ..
«Η ανταπόκριση που βρήκα από καινούργιους φίλους στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν συγκινητική, δεν ήταν όμως αρκετοί οι νέοι φίλοι για να μας αναθέσουν την ευθύνη διαχείρισης της νέας δημοτικής αρχής. Αισθάνομαι εγώ και οι συνεργάτες μου τεράστια την ευθύνη για την επόμενη μέρα, δεδομένων των αναγκών που προκύπτουν στο νέο ενιαίο δήμο, τα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική συγκυρία και με όλα αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια. Δεδομένων των συνθηκών, η συμμετοχή στις εκλογές αποτελεί νίκη. Θα συνεχίσουμε με την ελπίδα που δημιουργεί το αντάμωμα με καινούργιους φίλους και τη σιγουριά ότι μέσα από τη δουλειά μας η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερη αναφορά, όμως, έκανε ο κ. Χατζηκομνηνός στέλνοντας ποικίλα μηνύματα στους «εχθρούς» που - όπως είπε - ανακάλυψε στη διάρκεια του εκλογικού αγώνα. «Αισθάνομαι, όμως, ευτυχής, γιατί σήμερα γνωρίζω απόλυτα τι έγινε σε αυτές τις εκλογές. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι έχω μάθει τους φίλους και τους εχθρούς μου. Αυτή όλη η διαδικασία μού έδωσε την ευκαιρία ν’ αποκτήσω νέους φίλους, αλλά να αποκαλυφθούν παράλληλα ποιοι από εκείνους που νόμιζα φίλους, ήταν εχθροί.»
Ο κ. Χατζηκομνηνός απέφυγε ν’ αναφερθεί σε ονόματα, είναι βέβαιο όμως ότι η αναφορά του αυτή έχει να κάνει με στελέχη της Ν.Δ., πρωτοκλασάτα, αλλά και πρώην συνεργάτες του και δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό του, που συνεργάστηκαν με το συνδυασμό Βουνάτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: