Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες - Άντισσα, Φίλια, Σκαλοχώρι και Ανεμώτια (27/10/2010)

Περιοδεία στα Δάφια, στη Φίλια, στην Ανεμότια, στο Σκαλοχώρι και στην Άντισσα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο αυτοδιοικητικός μας συνδυασμός. Υποψήφιοι, κάτοικοι, και φίλοι της Επόμενης Μέρας συνόδευσαν τον Άρη Χατζηκομνηνό, ο οποίος μπήκε μέσα σε κάθε μαγαζί και συζήτησε με όλους τους πολίτες των παραπάνω περιοχών για τα προβλήματα και τα ζητούμενά τους. Ο διάλογος αποτελεί το βασικό όπλο της Επόμενης Μέρας, αφού οι ξύλινοι λόγοι και τα “μπαλκόνια”, έχουν περάσει πλέον στο χρονοντούλαπο της πολιτικής και εκλογικής ιστορίας του τόπου.
Ο κ. Χατζηκομνηνός στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στην Άντισσα, όπου έδωσε απαντήσεις για όλες αυτές τις ψευδολογίες σχετικά με το Κέντρο Υγείας Άντισσας δηλώνοντας πως επί ημερών του στη Διοίκηση του Νοσοκομείου αναβαθμίστηκαν οι υπηρεσίες του, στελεχώθηκε με επιπλέον επιστημονικό προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίστηκε ή καταργήθηκε.
Η Επόμενη Μέρα στο πλαίσιο του προγράμματός της για την Υγεία, έχει δεσμευτεί ότι θα προσπαθήσει να ιδρύσει σε κάθε πρώην Δήμο, ένα δημοτικό ιατρείο το οποίο θα λειτουργεί επικουρικά με τα αγροτικά ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας και θα προσφέρει πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε κάθε πολίτη της Λεσβιακής υπαίθρου.
Ο Άρης Χατζηκομνηνός, μίλησε ακόμα για παραμονή όλων των υπηρεσιών της περιοχής ως έχουν και μάλιστα ενίσχυση σε κάποιες περιπτώσεις του υπαλληλικού και επιστημονικού προσωπικού (κτηνίατροι, γεωπόνοι κ.α.). Αναφέρθηκε στην ανέγερση Λαογραφικού Μουσείου και παραχώρηση λειτουργίας και χρήσης στον Πολιτιστικό Προοδευτικό Σύλλογο “ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ”, αλλά και στην σημαντική έκπτωση στα δημοτικά τέλη των Αντισσαίων, ως ανταποδοτικά στην παροχή ενέργειας από το ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ και τα Φωτοβολταικά Συστήματα που υφίστανται στην περιοχή.
Ακόμη στο πρόγραμμα της Επόμενης Μέρας για την περιοχή, υπάρχει η άμεση λειτουργία του Γηροκομείου, η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5, η διαμόρφωση του παραλιακού δρόμου με προοπτική ασφαλτόστρωσης Κάμπου – Σιγρίου η αποπεράτωση και λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού και η δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: