Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία στην Αγορά της Μυτιλήνης(30/10/2010)

Πραγματικά πολυπληθής ήταν η παρουσία δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Μυτιλήνης, στην σημερινή περιοδεία της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ και του Άρη Χατζηκομνηνού στην αγορά της Μυτιλήνης. Πάνω από 50 υποψήφιοι και υποψήφιες καθώς και η νεολαία του συνδυασμού, συνόδευσαν τον επικεφαλή της αυτοδιοικητικής μας παράταξης μέσα σε κάθε μαγαζί της αγοράς, όπου γινόταν δεκτός με θέρμη και αγάπη από τον κόσμο, αφού συνεπέστατα όλα αυτά τα οκτώ χρόνια επισκέπτεται έναν-έναν όλους τους καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου της πόλης, και δεν περιμένει τις εκλογές για να τους επισκεφθεί.
Ο κ. Χατζηκομνηνός άκουσε όπως κάθε φορά πολύ προσεκτικά τα προβλήματα των καταστηματαρχών, αλλά και του πλήθους των πολιτών που βρέθηκαν στην αγορά και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, “όπως ποτέ όλα αυτά τα οκτώ χρόνια είτε ως Δήμαρχος, είτε ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δεν έπαψα να βρίσκομαι κοντά σας και κάνω ότι μπορώ για να συνεισφέρω στην προσπάθεια όλων σας για ανάπτυξη του τόπου μας, έτσι θα κάνω πάντα από όποιο μετερίζι εσείς με επιλέξετε να παλέψω.”
Μίλησε ακόμη για την πρωτοβουλία και τον σχεδιασμό της Επόμενης Μέρας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με κάθε τρόπο, σε καιρούς χαλεπούς και οικονομικά άσχημους για τον τόπο. “Πρέπει να ενισχυθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία” -τόνισε χαρακτηριστικά,- “να στηριχθούν τα μαγαζιά μας, οι επιχειρήσεις μας, και να προβληθούν τα προϊόντα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης σε ένα νησί που η ανεργία φθάνει το 15 %, μόνο έτσι θα κάνουμε τους συνανθρώπους μας στην Ελληνική επικράτεια να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο τη Λέσβο, και τα προϊόντα της, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για πραγματική ανάπτυξη και εξέλιξη σε ένα νησί ξεχασμένο από όλες τι κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα όλα αυτά τα χρόνια.
Μόνο όλοι μαζί μπορούμε,” -κατέληξε στις δηλώσεις του ο Άρης Χατζηκομνηνός- “και θα το πράξουμε.”


Από το Γραφείο Τύπου της Επόμενης Μέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: