Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία στα Λουτρά, Ταξιάρχες, Αγία Μαρίνα(31/10/2010)

Στα χωριά της Μυτιλήνης περιόδευσε και χθες το απόγευμα ο αυτοδιοικητικός μας συνδυασμός παρουσία του Άρη Χατζηκομνηνού, υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και βέβαια της νεολαίας μας με την βοήθεια των οποίων μοιράστηκε έντυπο υλικό με το πρόγραμμα και τις θέσεις μας για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο.
Η Επόμενη Μέρα, ξεκίνησε την περιοδεία της από την Βαρειά, η οποία συνεχίστηκε στην Αγία Μαρίνα, τον Ταξιάρχη και κατέληξε στα Λουτρά.
Πάνω από 50 υποψήφιοι και υποψήφιες βρέθηκαν στα καφενεία και τους χώρους εστίασης των πιο πάνω χωριών, συνομίλησαν με κατοίκους και διαπίστωσαν τα προβλήματα μικρά και μεγάλα των θεμάτων που τους απασχολούν.
Ο κ. Χατζηκομνηνός ως πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης, γνώριζε από πρώτο χέρι τα προβλήματα και στις συζητήσεις του με τους κατοίκους επεσήμανε σε όλους τους τόνους πως η επόμενη μέρα για τον τόπο, πρέπει να έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και βέβαια να κερδηθεί το στοίχημα της καθημερινότητας.
Δυο πυλώνες που λείπουν από το σχεδιασμό αρκετών δημοτικών και νομαρχιακών αρχών που πέρασαν από το «τιμόνι» των αυτοδιοικητικών θώκων. Δύο άξονες που στο πρόγραμμα της Επόμενης Μέρας δεσπόζουν σε πρώτη προτεραιότητα και που έχουμε υποχρέωση να τους υλοποιήσουμε διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
Οι πολίτες της Λέσβου περνούν δύσκολες στιγμές, υπάρχει σημαντική ύφεση στην αγορά, τα προϊόντα μας δεν προωθούνται σωστά και σε ποσότητες και τιμές που πρέπει στις αγορές και βέβαια το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται απαραίτητα βελτίωση.
Μόνο με την αξιοποίηση του πλούτου του νησιού μας θα έχουμε ανάπτυξη, και μόνο με κερδισμένο το στοίχημα της καθημερινότητας θα βελτιώσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας – ανέφερε ο Άρης Χατζηκομνηνός σε συζητήσεις με κατοίκους των παραπάνω χωριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: