Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία στην Αλυσίδα, το Λαζαρέτο, τη Λαγκάδα(31/10/2010)

Στην Αλυσίδα, το Λαζαρέτο, τη Λαγκάδα και στην ευρύτερη περιοχή περιόδευσε σήμερα το πρωί ο αυτοδιοικητικός μας συνδυασμός παρουσία του Άρη Χατζηκομνηνού, υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και βέβαια της νεολαίας μας με την βοήθεια των οποίων μοιράστηκε έντυπο υλικό με το πρόγραμμα και τις θέσεις μας για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο.
Ο κ. Χατζηκομνηνός συνομίλησε με τους πολίτες όπως κάνει σε όλες τις περιοδείες και αφουγκράστηκε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και τους επαγγελματίες στις παραπάνω περιοχές ενώ δεσμεύτηκε πως όπως πάντοτε έτσι και τώρα η δημοτική αρχή της Επόμενης Μέρας και ο ίδιος προσωπικά θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά τους, σε κάθε δυσκολία και σε κάθε πρόβλημα.
Έγινε δε δεκτός με θέρμη σε όλα τα καταστήματα από ανθρώπους οι οποίοι του ζήτησαν να τους βοηθήσει να αλλάξει η εικόνα της περιοχής, να αναπλαστούν γενικότερα όλοι οι χώροι, αφού το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί μία από τις βασικές εισόδους αλλά και εξόδους της πόλης και πρέπει να είναι καλαίσθητο και λειτουργικό ιδιαίτερα δε για τα άτομα με ειδικές ικανότητες.
Ο κ. Χατζηκομνηνός σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα λάθη, και πως δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει άλλος χαμένος χρόνος. Η ψήφος των πολιτών πρέπει να είναι ψήφος ευθύνης και όχι διαμαρτυρίας, και πως πρέπει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο να εκλέξουμε τους ανθρώπους εκείνους που θα παράξουν έργο και θα αλλάξουν την πόλη προς το καλύτερο, μακριά από κοντόφθαλμα μικροκομματικά συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις.
Είναι ευθύνη όλων μας –ολοκλήρωσε- να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας. Και θα το πράξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: