Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία στην Καλλονή(3/11/2010)


Περιοδεία πραγματοποίησε ο αυτοδιοικητικός μας συνδυασμός σήμερα το πρωί στην αγορά της Καλλονής, και στις υπηρεσίες, (Δήμος, Ι.Κ.Α., Τράπεζες, Εφορία, κ.α.) παρουσία του Άρη Χατζηκομνηνού και υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλών, αλλά και της νεολαίας μας.
Ο επικεφαλής της παράταξης, συνομίλησε με κατοίκους, εργαζομένους αλλά και επιχειρηματίες του λεκανοπεδίου Καλλονής, δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα μετακινηθεί από την εστία του, πως θα ενισχυθεί η τοπική επιχειρηματικότητα με κάθε μέσο από το νέο Δήμο Λέσβου και την Επόμενη Μέρα, ενώ πρωτεύον στόχο αποτελεί η καθημερινότητα των πολιτών, ένα στοίχημα που οπωσδήποτε θα κερδηθεί.
Ο κ. Χατζηκομνηνός άκουσε πολύ προσεκτικά τα προβλήματα των καταστηματαρχών, αλλά και των πολιτών που βρέθηκαν στην αγορά και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο σχεδιασμός του προγράμματος της Επόμενης Μέρας βασίστηκε στις προτάσεις των ίδιων των πολιτών και πως κάθε πρόταση από ενεργούς πολίτες αποτελεί αντικείμενο σκέψης, προβληματισμού, αλλά και σχεδιασμού και υλοποίησης, ώστε επιτέλους και ίσως για πρώτη φορά να αρχίσουν οι πολιτικοί να αφουγκράζονται σωστά την ίδια την κοινωνία.
Ο κ. Χατζηκομνηνός τελειώνοντας την περιοδεία του δήλωσε, πως: “Αρχίζει μια νέα εποχή για τον τόπο μας. Η πρόκληση του Καλλικράτη αλλά και της Οικονομικής κρίσης, χρειάζεται ισχυρούς ανθρώπους με όραμα, συνέπεια, στρατηγικό σχεδιασμό, στόχους, και αποτελεσματικότητα, για να διοικήσουν τον τόπο. Η Επόμενη Μέρα διαθέτει μόνο τέτοια στελέχη, δεν έχει αχυρανθρώπους και όλοι μαζί, πολίτες και δημοτική αρχή, από 15 Νοεμβρίου 2010, και όχι από 01 Ιανουαρίου 2011, σηκώνουμε τα μανίκια για δουλειά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: