Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Περιοδεία KΑΠΗ-Αγορά Μυτιλήνης(4/11/2010)


Πραγματικά πολυπληθής ήταν η παρουσία δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Μυτιλήνης, και στην σημερινή περιοδεία της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ και του Άρη Χατζηκομνηνού στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου ευχαρίστησε τους καταστηματάρχες και τους πολίτες για το προβάδισμα που του έδωσαν στον πρώτο γύρο των εκλογών.
Ο Άρης Χατζηκομνηνός έγινε δεκτός με θέρμη και αγάπη από τον κόσμο, αφού είναι συνεπής κάθε χρόνο στο ραντεβού μαζί τους, αλλά και από τους γέροντες και τις γερόντισσες του Κ.Α.Π.Η. Μυτιλήνης όπου τους δήλωσε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο συγκεκριμένος θεσμός.
Δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι τα δύσκολα είναι αυτά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή από 01/01/2010 στο νέο Δήμο Λέσβου και όχι η εκλογική διαδικασία του δευτέρου γύρου.
Ο κόσμος με την αποχή του έστειλε σε όλους μας ένα ξεκάθαρο μήνυμα – δήλωσε ο Άρης Χατζηκομνηνός – ότι ουσιαστικά κανένας μας δεν κέρδισε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και πως ο μόνος νικητής είναι ο κόσμος, ο οποίος δεν ανέχεται άλλη αργοπορία, άλλη αδιαφορία και ανικανότητα από αυτόν που τελικά θα εκλέξει. Ακόμη, μας έστειλε το μήνυμα πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την πολιτική να τον κάνουμε να μας εμπιστευθεί ξανά και γι αυτό εμείς τουλάχιστον της Επόμενης Μέρας σηκώνουμε τα μανίκια και στρωνόμαστε στη δουλειά, όπως κάναμε πάντα άλλωστε, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και το γνωρίζουμε καλά. Σας ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξή σας.
Μίλησε ακόμη για την πρωτοβουλία και τον σχεδιασμό της Επόμενης Μέρας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με κάθε τρόπο, σε καιρούς χαλεπούς και οικονομικά άσχημους σε ένα νησί ξεχασμένο από όλες τι κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα όλα αυτά τα χρόνια.Μόνο όλοι μαζί μπορούμε,” -κατέληξε στις δηλώσεις του ο Άρης Χατζηκομνηνός- “και θα το πράξουμε.” 

Δεν υπάρχουν σχόλια: