Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ενωμένος όσο ποτέ ο Άρης Χατζηκομνηνός !!!(Lesvosnews.gr-13/10/2010)


Στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός, έκλεισε θα λέγαμε την αυλαία της προεκλογικής περιόδου, με τον καλύτερο γι αυτόν τρόπο.
Ήταν ίσως η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», που ο Άρης Χατζηκομνηνός ένοιωσε να τον «πνίγει» η αγκαλιά της συσπείρωσης των στελεχών και των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο.

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα δίπλα στον επικεφαλή της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ήταν ο Σπύρος Γαληνός, ο Γιάννης Γιαννέλης, η Χριστιάνα Καλογήρου, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος και πολλά ακόμα στελέχη της ΝΔ που έδιναν το σύνθημα της νίκης και της τελικής επικράτησης.

Στην πρώτη γραμμή μαζί με τον Άρη Χατζηκομνηνό και ο Δήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης, όπως και ο Στέλιος Αλμπάνης, οι οποίοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του κ. Πατερέλλη, αλλά τώρα συμπλέουν μα τον συνδυασμό της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.

Στην ομιλία του ο Άρης Χατζηκομνηνός ζήτησε από τον κόσμο να πάει την Κυριακή να ψηφίσει, βλέποντας και συγκρίνοντας τα στελέχη των δύο συνδυασμών που πέρασαν στο δεύτερο γύρο, τονίζοντας ότι είναι σίγουρος, ότι ο κόσμος θα δει την εμφανή διαφορά των δικών του υποψηφίων και θα τους εμπιστευθεί με την ψήφισή τους.

Για πρώτη μάλιστα φορά ο Άρης Χατζηκομνηνός έκανε έμμεση αλλά σαφή αναφορά στον αντίπαλό του, λέγοντας ότι αυτός κατεβαίνει με σύνθημά του την εντιμότητα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι άλλοι τέσσερεις υποψήφιοι δεν είναι έντιμοι.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους τους συνυποψηφίους του, για το πρωτοφανές και άριστο επίπεδο που επέδειξαν, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Αναφορά επίσης έκανε και στις θέσεις του αντιπάλου του που αφορούν τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπου όπως είπε αλλάζει πολιτική και γραμμή ανάλογα με το πως τον βολεύει και πως εξυπηρετούν τα δικά του συμφέροντα, επισημαίνοντας ότι στη γείτονα χώρα είναι ανεπιθύμητος, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Τέλος ο Άρης Χατζηκομνηνός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους νέους που πλαισιώνουν το συνδυασμό του και που αριθμούν τα 56 άτομα, αφού όπως είπε αυτοί έδωσαν τον αέρα της νίκης στον συνδυασμό του και ο κόσμος πρέπει να τους εμπιστευθεί με τη ψήφο του, αφού είναι παιδιά αξιέπαινα με όνειρα και οράματα και προ πάντων, με όρεξη για δουλειά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: