Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Στήριξη της Ν.Δ. στον Άρη Χατζηκομνηνό(Από LESVOSNEWS-23/8/2010)

Ο ‘Αρης Χατζηκομνηνός θα είναι τελικά σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Λέσβου, που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία.
Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε προχθές για την αρνητική τελική έκβαση που είχε το θέμα του Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη με την άρνησή του να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές κι έτσι πήρε την απόφαση να δώσει το χρίσμα στον Άρη Χατζηκομνηνό, μιας και ο χρόνος άρχισε να πιέζει ασφυκτικά και οι υποψήφιοι πρέπει να κινηθούν, για τη στελέχωση των συνδυασμών τους.
Σήμερα το πρωί ο κ. Μιχαλολιάκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με κορυφαία τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους ενημέρωσε για την απόφαση του κόμματος, ενώ όπως είπε, ίσως και σήμερα αργά το βράδυ, η απόφαση αυτή να δοθεί και στη δημοσιότητα.
Το lesvosnews όπως ήταν φυσικό, επικοινώνησε αμέσως με τον κ. Χατζηκομνηνό, ο οποίος μας είπε ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν είχε καμμία επίσημη ενημέρωση, άφησε όμως να εννοηθεί, ότι θεωρεί πλέον δεδομένη τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο συνδυασμό της «Επόμενης Μέρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: