Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία σε Κεράμι, Σκάλα Καλλονής, Παράκοιλα και Άγρα(23/10/2010)


Περιοδεία στο Κεράμι, στη Σκάλα Καλλονής, στα Παράκοιλα και στην Άγρα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο αυτοδιοικητικός μας συνδυασμός παρουσία του Άρη Χατζηκομνηνού και πλήθους υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της περιοχής, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για τις θέσεις, τις απόψεις και τους στόχους της Επόμενης Μέρας για το νέο Δήμο Λέσβου.
Ο κόσμος φανερά προβληματισμένος για τη νέα χωροταξική και διοικητική δομή του νησιού θέλησε να συζητήσει με τον επικεφαλή της παράταξης, προκειμένου να αντιληφθεί ποιες ακριβώς αλλαγές θα φέρει ο Καλλικράτης. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια μορφή λαϊκής συνέλευσης με τους κατοίκους των περιοχών κάτι που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Χατζηκομνηνό, ο οποίος τόνισε πως προτιμά τον διάλογο και όχι τους μονολόγους που συνήθως πραγματοποιούνται προεκλογικά και επισήμανε πως έχει ως σκοπό να συνεχίσει τις λαϊκές αυτές συνελεύσεις σε όλες τις περιοχές, ώστε επιτέλους να αποκτήσει φωνή ο κόσμος που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που τον απασχολούν.
Ο Άρης Χατζηκομνηνός σε δηλώσεις του δεν παρέλειψε να καλέσει για άλλη μια φορά τους συνυποψήφιούς του σε δημόσιο διάλογο, γιατί όπως τόνισε, είτε πριν, είτε μετά από τις εκλογές και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όλες οι παρατάξεις πρέπει να συνεργαστούν αγαστά, με κοινό παρονομαστή το καλό του τόπου. «Πρέπει επιτέλους να δούμε τον τόπο μας όλοι ανεξαιρέτως χωρίς κομματικές παρωπίδες ή μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Δεν πρέπει να περιμένουμε –συνέχισε- να μας βοηθήσει κανείς να λύσουμε τα προβλήματά μας. Μόνοι μας πρέπει να τα λύσουμε, μόνοι μας πρέπει να εκμεταλλευτούμε το τόσο προικισμένο και ευλογημένο τόπο που ζούμε για να μπορέσουμε να φτιάξουμε καλύτερα τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.»

Από το Γραφείο Τύπου της Επόμενης Μέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: