Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

«Επανήλθαμε» απο τον Κώστα Μουτζούρη Lesvosnews-19-8-2010

Στη Λέσβο βρίσκεται ο Πρύτανης του ΕΜΠ Κώστας Μουτζούρης, που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ, σχετικά με την κάθοδό του ή όχι στις επερχόμενες εκλογές, για το Δήμο Λέσβου.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μουτζούρης είχε προγραμματίσει πριν λίγο καιρό συνέντευξη τύπου, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας, όπου θα ανακοίνωνε τη συμμετοχή του στις εκλογές, για τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου.
Όμως, χολωμένος από το πολιτικό παρασκήνιο που παιζόταν στους κόλπους της ΝΔ για τη συμμετοχή του, αλλά και για τη στήριξη που θα είχε από το κόμμα, έκανε «στροφή» 180 μοιρών, δηλώνοντας με ένα λιτό δελτίο τύπου που έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ, ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη συνέντευξη που είχε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και …απέρχεται !!!
Όπως ήταν φυσικό, η κίνησή του αυτή έδωσε πολλές λαβές για ποικίλα σχόλια.
Μάλιστα μέχρι και σήμερα, δεν δεχόταν να ξανασυζητήσει το ενδεχόμενο, να αναθεωρήσει την απόφασή του αυτή.
Όμως κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και από τη Λέσβο αλλά και από την Αθήνα, κατάφεραν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να τον ξαναβάλουν στο παιχνίδι.
Έτσι, σε πρώτη φάση αποφασίστηκε να γίνει μία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, στη Μυτιλήνη.
Μάλιστα την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, ο κ. Μουτζούρης βρίσκεται σε μυστική συνάντηση με τοπικά στελέχη τη Ν.Δ. σε ταβερνάκι της Θερμής, όπου γίνονται οι συζητήσεις.
Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι αύριο θα έχουν παρθεί από τον ίδιο τον κ. Μουτζούρη οι οριστικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: