Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Οριστικό «ΟΧΙ» από τον Κώστα Μουτζούρη ( Lesvosnews-20/8/2010)

Οριστικό τέλος στο σήριαλ της καθόδου του Πρύτανη του ΕΜΠ Κώστα Μουτζούρη, στις επερχόμενες εκλογές, για τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου στο Δήμο Λέσβου.
Ο κ. Μουτζούρης είχε μέχρι αργά χθες το βράδυ πολύωρη συνάντηση με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι τον πίεζαν ασφυκτικά να αναθεωρήσει την απόφασή του και να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου, που θα στήριζε το κόμμα.
Μάταια όμως επέμεναν.
Ο κ. Μουτζούρης ήταν ανένδοτος και τους είπε ορθά κοφτά, ένα «ΟΧΙ».
Το lesvosnews μίλησε με τον κ. Μουτζούρη.
«Ήρθα στη Μυτιλήνη για να τους πω και από κοντά, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω την απόφαση μου. Τους ευχαριστώ όλους, αλλά δυστυχώς η φιλοσοφία της πολιτικής έτσι όπως την θεωρούν κάποιοι, δεν ταιριάζει στη δική μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να διαταράξω την οικογενειακή μου γαλήνη, για κανενός τη χάρη… Κακώς που ανακατεύθηκα… Ήταν λάθος μου…Ξέρω ότι στεναχωρώ κάποιους φίλους που πίστεψαν σε μένα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλοιώς.»
Εμφανώς ο κ. Μουτζούρης είναι χολωμένος με το πολιτικό παρασκήνιο που παίχτηκε όλο αυτό το καιρό εις βάρος του κι έτσι πήρε την οριστική απόφαση, να μείνει οριστικά και αμετάκλητα εκτός του πολιτικού στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: